Elinstallationsföretag i Västervik

Elteknik i Tjust AB är ett mindre elinstallationsföretag med stora resurser. Vi utför elinstallationer, service, helhetslösningar inom solenergi och spaklara spabad vid om, ny och tillbyggnad, för villor, fastigheter, lägenheter och kontor.

Alla våra anställda arbetar ute på fältet och är i rullning hela dagarna. På detta sätt kan vi snabbt vara på plats för att lösa situationen på bästa sätt utifrån de förutsättning som är. Vi gör snabba insatser när det är akut och ger samtidigt förslag på en långsiktig hållbar lösning för att problemen inte ska uppstå igen.

Genom vårt breda kontaktnät tillgodoser vi alla våra kunders önskemål. Vår ambition är att leverera med en hög standard och känsla för service och kvalitet, vilket vi gör genom våra projekt. Vi levererar kompletta installationer åt såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Allt material som vi använder oss av är godkänt och kvalitetssäkrat, så att ni får en riktig installation som håller i många år. Vi tror på engagemang, kvalité, planering och hög standard, vilket vi levererar genom våra jobb.

Varför välja oss?

– Vi arbetar med hög kvalitet.

– Våra elektriker har hög kompetens och bred erfarenhet.

– Vi kan leverera specialanpassade lösningar efter önskemål.

– Utbildning av våra elektriker sker fortlöpande.

För snabb och personlig service
Ring 0490-236 80

Företaget

Elteknik i Tjust AB grundades redan på 2011. Företaget drivs idag av Zebastian Jalkteg och en anställd elektriker, Daniel Peterson. Vi tillgodoser lösningar utifrån varje kunds specifika behov och utför allt från små service- och reparationsarbeten till kompletta helhetslösningar inom elinstallationer.

Personlig kontakt

Vi strävar efter att ha en hög servicegrad och en personlig kontakt med våra kunder och bli ett av Västerviks mest attraktiva installationsföretag. Våra elektriker vidareutbildas kontinuerligt för att hålla en hög kunskapsnivå inom det senaste inom branschen.