Kontakta oss så hjälper vi dig

Varför måste jag ha en laddbox?

Det går väl bra att ladda elbilen i ett vanligt uttag? Svaret är tyvärr NEJ. En nackdel är att det tar betydligt längre tid att ladda bilen i det vanliga eluttaget än via laddboxen. Men det allra viktigaste är säkerheten. Laddboxen och laddstolpen är ett trygghetssystem.

Att ladda genom ett vanligt vägguttag kan vara jättefarligt, framförallt ur brandsynpunkt. En dålig anslutning, glappande kabel eller ett gammalt uttag kan vara förödande när du belastar det för mycket, som till exempel med en elbil.

Om elförsörjningen belastas för hårt via de vanliga eluttagen finns det också en risk för att det inte finns energi över till de andra funktionerna i huset.

Vi fixar din laddbox

Låt inte laddboxen bli en anledning till att bli orolig. Med oss som installatör så kommer det bli snyggt och säkert. Vi installerar snabbt som blixten!

Kontakta oss

Har du ett projekt?

Behöver ni installera flera laddboxar, tex en för en bostadsrättsförening eller en företagsparkering så har vi kapacitet och erfarenhet av det med.

Kontakta oss

Vi är experter!

Vi har erfarenhet, kvalitetstänket och sätter alltid dig som kund först. Vi vill att du ska känna dig trygg med att ladda bilen.

Kontakta oss