Produkter vi säljer och installerar

Manualer och leverantörer för de produkter vi säljer och installerar. Manualerna är i filformatet PDF som du kan öppna på din dator, läsplatta och telefon så länge du har ett program/app som kan läsa formatet. Om du inte finner manualen du letar efter så kan du antingen höra av dig till oss eller kontakta tillverkaren direkt.

Vilka vägguttag passar in i ditt hus?

Är du osäker på vilka vägguttag eller strömställare du vill ha i ditt hem så kan du te x. gå in på någon av våra leverantörers webbsidor och inspireras av deras olika serier. Varför inte Schneiders Electrics Renovaserie om du vill behålla en gammaldags stil eller deras Exxact Design för en modern stilren design i hemmet. Andra tillverkare vi använder av oss är te x. Elko.

Smarta styrningar

För styrningar av belysning kan vi varmt rekommendera Plejd “So much more than just another app controlled lighting system”. Förutom att slutanvändaren har alla fördelar med smart belysning som scenarier. Ladda ner appen till din telefon för styrning och schemaläggning för total belysningskontroll.

Handdukstorkar för alla rum

PAX har skandinavisk design och funktion i absolut världsklass på handdukstorkar. Hallen, köket, sovrummet eller i badrummet – Pax har en handdukstork för alla miljöer. En handdukstork kan förenkla och sätta guldkant på din vardag var du än väljer att använda den. Med mer än 30 olika modeller, 150 stycken olika storlekar, elektriska torkar med eller utan timer, kombitorkar och vattentorkar finns det en PAX  för alla smaker.

Belysning för alla rum

Hidealite och Designlight är två av våra leverantörer med stilrena armaturer av högsta kvalité. Allt från snygga downlights till utomhusarmaturer som smälter in i både äldre och moderna byggnader. Kanske de bästa produkterna för det nordiska sinnet och klimatet.

Solceller som sätter standarden i Sverige

Solenergi vinner i längden och är ett självklart val för den medvetne.  Windon sätter standarden för solceller i Sverige med sin höga kvalité på sina paneler och använder sig av en inverter tillverkade unikt för det nordiska klimatet. Vill du ha en solenergianläggningen som håller i längden så kan detta vara nåt för dig.