Kvalitet är viktigt för oss

Elteknik i Tjust AB är det mindre elinstallationsföretaget med stora resurser. Vi utför elinstallationer, service, helhetslösningar vid om-, ny- och tillbyggnad, för villor, fastigheter, lägenheter och kontor.

Vår ambition är att leverera med en hög standard och känsla för service och kvalitet, kompletta installationer åt såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Vi är måna om ett snyggt resultat

På plats tillhandahåller vi ett showroom där man kan klämma och känna på solpaneler, sparad, strömbrytare, downlights, ytterarmaturert och mycket mera.

Alla våra anställda arbetar ute på fältet och är i rullning hela dagarna. På detta sätt kan vi snabbt vara på plats för att lösa situationen på bästa sätt utifrån de förutsättning som är. Vi gör snabba insatser när det är akut och ger samtidigt förslag på en långsiktig hållbar lösning för att problemen inte ska uppstå igen.

Elteknik i Tjust AB grundades redan 2011

Företaget drivs idag av Zebastian Jalkteg och Daniel Peterson. Vi tillgodoser lösningar utifrån varje kunds specifika behov och utför allt från små service- och reparationsarbeten till kompletta helhetslösningar inom elinstallationer.

Vi på elteknik i Tjust

Zebastian Karlsson

Ägare

zebastian@elteknik.se
070-2244680

Daniel Peterson

Ägare

daniel@elteknik.se
072-2368002

Emil Svensson

lärling

emil@elteknik.se
072-2368002

Klas holmsten

Elektriker, projektledare

klas@elteknik.se
072-23 68 004

Alexander Rehn

Elektriker

alexander@elteknik.se
072-23 68 003