Solceller är ett klimatsmart val som vinner i längden.

Vi monterar solpaneler på tak och på markställningar beroende på hur din fastighet i Västervik med omnejd ser ut. Energi som skapas med solceller kan användas för att få värme och elektricitet med minimal miljöpåverkan. Beroende på vilken energiåtgång och vilka väderstreck dina tak pekar åt blir solceller en överlägsen ekonomisk och klimatsmart investering.

Grön energi med solceller installerade av Elteknik i Tjust och tillverkade av svenska Windon får du den effektivaste solpanelen på den svenska marknaden.  Den är producerad för det nordiska klimatet genom att ha ett absorberat glas med en yta framtagen med hjälp av etsning i glaset. Detta ger en underhållsfri och självrengörande yta vilket kommer spara både tid och pengar för dig som kund.

Solceller skapar inte bara en ekonomisk vinning nu utan även möjligheter för en ljus och grön framtid som kan ärvas av nästa generation. Vi har valt bort de billiga leverantörerna och väljer windon med tanke på att de använder sig av material i premiumklass.

Garanti

Vi har på våra svenska solceller 15 års produktgaranti på och 25års effektgaranti med 80% av effekten i en rak kurva och 50 års produktionsgaranti (innebär att modulen ska fungera korrekt i 50år), detta garanterar att modulerna kommer att göra sitt jobb i många år. På invertern har vi som standard 7 års garanti på men det går att köpa ytterligare 10 eller 25 års garanti. All denna information hittar du i våra produktblad.

Vi på Elteknik i Tjust hjälper dig med allt från planering till driftsättning av solenergianläggningen. Är du intresserad av att installera solceller i Västervik? Besök vår leverantör Windon eller kontakta oss för mer information.

Sök bidrag från Energimyndigheten.

Från och med den 1 januari 2018 är stödnivån 30 procent för alla. Stödnivån beräknas utifrån de stödberättigade installationskostnaderna. Högsta möjliga stöd per solcellssystem är 1,2 miljoner kronor och de stödberättigande kostnaderna får maximalt uppgå till 37 000 kronor plus moms per installerad kilowatt elektrisk toppeffekt.

ecster

För snabb och personlig service
Ring 0490-236 80

Solceller och växelriktare av svensk kvalitré från Windon AB

ELTEKNIK SMALL 3kW

11st Windon Premium 275Wp
1 st. Windon LS 3H
DC-Kontakter, DC-kabel

ELTEKNIK MEDIUM 5kW

18st Windon Premium 275Wp
1 st. Windon LT5HD
DC-kontakter, DC-kabel

ELTEKNIK LARGE 8kW

29st Windon Premium 275Wp
1 st. Windon LT 8HD 13
DC-kontakter, DC-kabel

Beräkna värdet på din överskottsel

På prosument.se kan du som privatperson se värdet på det överskott från en solcellsanläggning får beroende på vilken slags anläggning och vilket elbolag du väljer.