Njut av ditt spa när du vill.

Ett varmt bad med masserande bubblor är avkoppling för alla åldrar. Vi säljer och installerar spabad med vår tjänst SPAKLART®  i Västervik med omnejd. Det finns tre olika varumärken att välja mellan från vår leverantör Svenska badrumsinredningar: Svenska Bad, Nordpool och Villeroy & Boch. Vilket spa blir din favorit?

Svenska Badrumsinredningar har mer än 20 års erfarenhet av spabad med fokus på design, funktion och kvalitet. Deras badrumsinredningar är omsorgsfullt designade och anpassade för den tuffa miljö som ett sparad utsätts för. Material och ytskikt ska klara både fukt och dagligt slitage. Samtliga spabad är designade för svenska förhållanden med marknadens bästa isolering, rejäla sittdjup, Eco-boost-pumpar och ett unikt energisparande lock.

SPAKLART
Vad är SPAKLART?

SPAKLART® är som det låter, ni väljer ert spabad och tillsammans med oss tar vi fram en finansieringslösning. Du får allt förberett innan vi levererar ditt spa till din adress i Västervik med omnejd för att sedan få det inkopplat och driftsatt vid leveransdagen. Slipp mellanhänder och fokusera på att njut av din investering.

Villkor för SPAKLART®

Elteknik i Tjust åtar sig att leverera spabad till Västervik med omnejd.

Elkteknik i Tjust lyfter spabadet på plats, max 20 meter från där kranbilen kan ställa upp och ej lyft över byggnader. Isådana fall bedömmer Elteknik i Tjust varje enskilt fall för att lyfta spabad på plats. Kunden måste själv informera om förutsättningarna för lyft senast 2 veckor innan leverans. Kranbilen väger ca 19 ton och är lämpad för fast mark, vägar. ej cykelbanor, gräsytor, gångstigar.

Elinstallationen utförs med en maxlängd från elcentral på 20 meter, ingår gör även jordfelsbrytare och manöverbrytare för framtida eventuella serviceåtgärder på spabadet.

Markarbeten ingår ej men kan ombesörjas mot separat fakturering.

När spabadet levererats ansluter vi el samt vattenfyller och utbildar er i spabadets grundfunktioner.

Skaffa dig ett spabad nu och få vardagslyx deluxe.

ecster

För snabb och personlig service
Ring 0490-236 80

Svenska Badrumsinredningar säljer badrum och spabad med fokus på design, funktion och kvalitet.

BADA TRYGGT

Vid köp av spabad erbjuder vi finansiering via vår samarbetspartner. Till exempel 36 månaders räntefri avbetalning. Allt för att du ska kunna bada tryggt.

ENERGISNÅLT BADANDE

Våra spabad är fullisolerade och har extraförstärkta och dubbelisolerade bottenplattor. Eco-boost-pumparna är extremt energisnåla och knappt hörbara. De flesta av baden är dessutom byggda på en lätt och stark aluminiumram. Ett rejält isolerat lock är självklart standard på alla modeller.

KVALITETSPUMPAR

Varje bad är fyllt med 20 års erfarenhet och djup kunskap i material, teknik och konstruktion. Genom åren har vi lärt oss vad som krävs för att leverera badupplevelser i den absoluta toppklassen. Pumpar, styrsystem och värmare kommer från marknadens bästa leverantörer.