Ljussättning

och valet av belysning är oerhört viktig del för vårt välbefinnande och välmående. Med en korrekt ljusmiljö som är trivsam och praktisk känner vi oss trygga, orkar mer och lyckas bättre med våra arbetsuppgifter. För att nå en bra ljusmiljö kan man använda sig av ljusstyrning.

Belysning

kan vara knepigt och för att få till det perfekta ljuset för ett visst rum kan vara svårt. Vi brinner för att få en ljussättning som både passar in i rummet rent estetiskt till hur den belyser rummet. Vi kommer till dig för att gå igenom vad som kan förändras och förbättras. De senaste åren har teknikutvecklingen inom belysningssystem gått oerhört snabbt och vi har fått helt nya verktyg för att skapa nya, bra och spännande ljusmiljöer.

Möblera med ljus

Har du just bytt bostad eller går du i byggtankar? Eller kanske du bara behöver se över din belysning? Då hjälper vi gärna till. Det är viktigt att du har tillräckligt med ljus så att du ser bra, men ljuset får inte blända. Det är också viktigt att du upplever ett behagligt ljus. Exempelvis i köket kan det vara viktigt med bra färgåtergivning så att maten du lagar och äter ser aptitlig ut. Ibland passar det bäst med varmt ljus och på andra ställen med kallt ljus.

Ljusstyrning

För den absolut optimala ljussättning och användning kan man använda sig av olika system för att reglera belysningen, se mer under fliken styrsystem. Våra uppdrag är alltifrån projektering av mer komplexa skräddarsydda systemlösningar till enkla belysningsinstallationer

Vi skapar den känsla du vill ha!

För snabb och personlig service
Ring 0490-236 80

Om LED

LED belysning är mycket energieffektivt jämfört med traditionell belysning och kräver litet underhåll.

LED kan spara upp till 85% av energiförbrukningen jämfört med glödljuskällor och 50% jämfört med kompaktlysrör (lågenergi).

Våra leverantörer

Vi har samarbete med de flesta leverantörer inom belysning och jobbar med kvalité. Vill ni se ett urval av vad som finns hos våra leverantörer kan ni besöka deras webbsidor.

– HideaLite
DesignLite
– Bellalite
– Exaktor
– Steinel
– Westal
– Norlys