Elinstallationer av alla dess slag

Elteknik i Tjust är det mindre elinstallationsföretaget med de stora resurserna som arbetar med uppdrag från såväl företag, privatpersoner som kommun. Behöver du hjälp med entreprenad eller enstaka mindre arbeten så löser vi jobbet åt dig. Våra installatörer utgår från Västervik och utför installationer i norra Kalmar län. 

De tjänster vi utför är alla olika former av elinstallationer, service, helhetslösningar vid om-, ny- och tillbyggnad, för villor, företagsfastigheter, lägenheter och kontor. Det kan handla om en enklare installation i form av byte  till dimmer till större projekt i nyproduktion. Inget jobb är för litet, vi anpassar oss efter kundens behov och hjälper dig gärna med förslag på armatur, ny teknik och möblera ljuset för bästa resultat.

Kvalitét – För säkerhets skull

Vi prioriterar elsäkerheten för våra kunder och en sak för att säkerställa detta är vi installerar produkter av hög kvalitet.

Kompetensutveckling ser vi som ett självklart val då tekniken går framåt och att vi vill ligga i framkant. Våra montörer får kontinuerligt gå kurser för att ha senaste kunskapen kunna ge bästa möjliga service till våra kunder.

Renovering av kök, badrum och andra utrymmen

Elarbeten är en av de delar av en renovering som inte får utföras av en lekman. Vi hjälper dig med allt från traditionella kabeldragningar till att möblera dina rum med ljus. Kontakta oss redan vid planeringsstadiet så kan vi se till att fördelningen till propparna blir rätt och att du kan använda modern utrustning utan att springa till proppskåpet i tid och otid.

Vi jobbar med svensk standard som bland annat innebär att få rätt antal uttag på en viss yta och rätt ställen för att det ska bli både praktiskt och snyggt i slutändan. Att belysa rummet är en viktig detalj som många glömmer. Beroende på hur ljuset faller så kan detta göra att rummet känns lyxigare och större exempelvis. Att möblera med ljus är en konst för sig vilket innebär val av ljuskällor, placering och hur varmt/kallt ljuset ska vara.

För snabb och personlig service
Ring 0490-236 80

Kunden i fokus!

Vi på Elteknik i Tjust sätter dig som kund i fokus, vi är flexibla och brinner för det vi gör.

Med flera års erfarenhet strävar vi mot att ge dig som kund en säker och snygg installation.

Byte och installation av elcentral.

Installation av golvvärme.